Siirry suoraan sisältöön

Saska Aaltonen on muutakin kuin Remun poika

Saska Aaltonen autossa

Saska Aaltonen on nelikymppinen toimittaja, joka pitää majaa pääkaupunkiseudulla perheensä kanssa. Perheeseen kuuluu vaimo sekä kolme lasta. Hän on eroperheestä, hänen vanhempansa erosivat pojan ollessa vielä melko pieni, 2-vuotias. Hän muutti isänsä, Remu Aaltosen luokse ollessaan kahdeksan, kun äiti lähti ulkomaille eikä palannutkaan takaisin. Saska on siis tunnettu isänsä kautta, sillä Remu on luultavasti nimi, joka ei esittelyjä kaipaa.

Saska Aaltonen matkusteli isänsä mukana

Nuorena hän kulki isänsä mukana työasioissakin, sillä vaikka Remu lauloi englanniksi, ei hän silti osannut käyttää kieltä asioiden hoitamiseen. Joten Saska toimi jopa hänen tulkkinaan matkoilla. Häneltä vaadittiin enemmän, koska hän oli isänsä ainoa poika. He edustavat uutta romanisukupolvea, joka on yritetty sijoittaa paikoilleen. Joten heillä oli oikea asunto, josta piti muistaa olla kiitollinen.

Remu on kuuluisia romaneja ja kuuluisuuteen hän ponnisti yhtyeensä Hurriganesin kanssa. Tämä aiheuttikin Saskalle pian sen, että koko elämä pyöri vain isän tähteyden ympärillä. Kavereiden lähtiessä lukioon, hän lähti kansainväliseen vapaaehtoistyöhön vaihtoon ja jäi sille tielleen. Kierrellessään useita eri maita, hän nautti saadessaan olla oma itsensä, eikä vain Remun poika.

Syntymän aikana tehty tähtikartta osoitti tulevaisuuden

Saskan synnyttyä, hänen vanhempansa teettivät hänelle tähtikartan, jonka mukaan hänestä tulisi kirjoittaja. Ja kuinka ollakaan, näin onkin käynyt. Mies on elättänyt itseään toimittajana. Se kuitenkin aiheuttaa myös hetkiä puun ja kuoren välissä, sillä joskus häneltä toivotaan juttuja tutuista julkkiksista, joita mies ei haluaisi kuitenkaan loukata.

Avainsanat: